Reactie plaatsen

Reacties

Esmeralda
2 maanden geleden

Wij waren heel blij met Monique in de kraamweek! Ze dacht aan het hele gezin en met haar ervaring gaf ze heel veel nuttige tips. Niets was te gek en een fotograaf hadden we ook al niet meer nodig, dit deed ze er gezellig bij ;)
Ook na de kraamweek was zij nog te bereiken voor vragen en gaf mij veel vertrouwen!

Frederique
4 maanden geleden

Lieve Monique,

Wat heb ik genoten van jou aanwezigheid tijdens mijn kraamtijd. Enorm veel tips gekregen. Mocht er in de toekomst ooit nog een broertje of zusje bij komen zou ik je heel graag weer in mijn kraamtijd willen hebben!

Isabel smid
4 maanden geleden

Als ik weer moet bevallen zou ik haar weer in onze kraamtijd willen hebben.
Je merkt gelijk dat ze heel veel ervaring heeft ik mis nog elke dag de tips & tricks van haar. Maar wat heel fijn is, ze is heel lief en vooral heel relax dat maakt jezelf als kraammoeder in een nogal hectische gekke tijd ook veel relaxter.

Monique je bent echt een topper!

Lindsey Veldman
4 maanden geleden

Wat hebben wij een enorm fijne kraamweek gehad met Monique. Ze was er direct toen wij thuis kwamen van het ziekenhuis, en heeft fijne voorlichting en tips&tricks. Maar bovenal geeft ze je als ouder het vertrouwen dat je het goede doet, je je eigen gevoel kan volgen en ze heeft aandacht voor iedereen in het gezin!
Lief, betrokken, sociaal, kletskous en zorgzaam zijn wel de woorden die je goed omschrijven. Enorm bedankt Monique!

Merel
5 maanden geleden

Lieve Monique,

Met een fijn gevoel kijken wij terug op de kraamweek. De kinderen hebben het nog steeds over je! Veel gelachen, gekletst en zelfs na een 5e leer je nog nieuwe dingen. Dankjewel

Charlotte Knowles-Williams
8 maanden geleden

We had Monique for our kraamweek and she was absolutely amazing. She’s incredibly knowledgeable, kind, calm and also fun to chat to! She knows exactly when to be around and when to give you space. She taught us so much and gave us the skills and confidence to care for our baby in the best possible way. She encourages you to enjoy every moment and do the fun things too - like taking lots of photos! We recommend her unreservedly! Five stars!

Lisanne Brandsma
een jaar geleden

Wat hebben wij een geluk gehad dat Monique ons heeft ondersteund in onze kraamperiode. Ze heeft ons heel veel geleerd en is er niet alleen voor de baby, maar ook zeker voor de trotse ouders. Zorgzaam, lief, gezellig en bovenal haar ervaring zijn haar kwaliteiten. Na de hulp van Monique waren wij klaar voor de periode daarna!

Chantal hassing
een jaar geleden

Fantastische kraamperiode gehad! Heb ontzettend veel geleerd van monique. Vind het echt super fijn dat alles mag maar niks moet. Ze heeft ons geleerd te vertrouwen op je gevoel. Ze gaf ons super handige tips! Absoluut een aanrader!

Laura Schipper
een jaar geleden

In eerste instantie zag ik wat op tegen kraamzorg, de hele dag iemand over de vloer.... maar we hebben zo'n fijne en ontspannende weel gehad met Monique. Ze heeft veel kennis die ze op een fijne manier overbrengt waarbij ze ons als ouders in onze kracht heeft gezet. Ze kon goed aansluiten bij ons als ouders wat maakte dat we tips hebben gekregen die goed bij ons pastten. Monique is ontzettend goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Ze is vriendelijk, behulpzaam en heeft niet alleen de geholpen bij de verzorging van onze baby maar ook voor mij als pasbevallen moeder en de rest van ons gezin. Ze is echt een enorme aanwinst geweest in onze kraamweek. Dankjewel Monique.