De beste zorg voor Moeder en Kind

Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte Knowles-Williams
3 maanden geleden

We had Monique for our kraamweek and she was absolutely amazing. She’s incredibly knowledgeable, kind, calm and also fun to chat to! She knows exactly when to be around and when to give you space. She taught us so much and gave us the skills and confidence to care for our baby in the best possible way. She encourages you to enjoy every moment and do the fun things too - like taking lots of photos! We recommend her unreservedly! Five stars!

Lisanne Brandsma
5 maanden geleden

Wat hebben wij een geluk gehad dat Monique ons heeft ondersteund in onze kraamperiode. Ze heeft ons heel veel geleerd en is er niet alleen voor de baby, maar ook zeker voor de trotse ouders. Zorgzaam, lief, gezellig en bovenal haar ervaring zijn haar kwaliteiten. Na de hulp van Monique waren wij klaar voor de periode daarna!

Chantal hassing
6 maanden geleden

Fantastische kraamperiode gehad! Heb ontzettend veel geleerd van monique. Vind het echt super fijn dat alles mag maar niks moet. Ze heeft ons geleerd te vertrouwen op je gevoel. Ze gaf ons super handige tips! Absoluut een aanrader!

Laura Schipper
6 maanden geleden

In eerste instantie zag ik wat op tegen kraamzorg, de hele dag iemand over de vloer.... maar we hebben zo'n fijne en ontspannende weel gehad met Monique. Ze heeft veel kennis die ze op een fijne manier overbrengt waarbij ze ons als ouders in onze kracht heeft gezet. Ze kon goed aansluiten bij ons als ouders wat maakte dat we tips hebben gekregen die goed bij ons pastten. Monique is ontzettend goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Ze is vriendelijk, behulpzaam en heeft niet alleen de geholpen bij de verzorging van onze baby maar ook voor mij als pasbevallen moeder en de rest van ons gezin. Ze is echt een enorme aanwinst geweest in onze kraamweek. Dankjewel Monique.