Kraamzorg Het Hogeland is aan!

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 14:43

Op 27 augustus 2023 zat ik in Spanje zat ik heerlijk te genieten van mijn vakantie, totdat de telefoon ging om 22.45. Het was een verloskundige...

 

Ik wist dat er een gezin bijna uitgerekend was, maar dit duurde nog wel 2 weken. De vorige keren was mevrouw ook overtijd. Maar gelukkig had ik een achterwacht geregeld voor ik naar Spanje ging. Want je weet het maar nooit en baby's plannen zich niet. Gelukkig wilde Kraamcentrum de Geboorte achterwacht voor mij zijn.

 

Om 23.00 maar een wifi punt opgezocht op de camping, want het internet was heel erg slecht in Spanje. En moest ik voor het eerst kraamzorg inzetten. 

Ik lag al in bed, dus ik liep met een slaperig hoofd over de camping,  de animatie was nog in volle gang....

Ik moest administratief wat dingetjes doen en had het nog nooit gedaan, maar gelukkig stond alles goed op papier en is het gelukt! 

 

Het gezin kreeg de volgende dag kraamzorg en alles was geregeld. De laatste 3 dagen mocht ik zelf naar het gezin, ik vond dit heel speciaal. Mijn eerste echte gezin. Deze vakantie en dit gezin zal ik nooit vergeten..

 

De drie dagen dat ik er was verliepen soepel, moeder en kind maakten het prima. Vandaag de zorg afgesloten en de de administratie wat allemaal nieuw is.

Gelukkig heb ik veel hulptroepen. Ik zag er aardig tegenop maar het is allemaal goed gegaan.

 

Komende week heb ik een intake gepland staan, en heb vandaag alweer nieuwe intakes ingepland. Ik heb er zin in!

 

Kraamzorg Het Hogeland is aan!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.